Kjøp råbillige bøker nå

Mammutsalget tjuvstarter på nett.

Publisert
Sist oppdatert

Det årlige Mammutsalget er rett rundt hjørnet. Det betyr 1,4 millioner bøker, 850 forskjellige titler, til inntil 85 prosent rabatt.

Selv om selve salget ikke starter før 25. februar, kan du allerede nå kjøpe bøker fra Mammut-katalogen på nett. Du mottar riktignok ikke bøkene før selve salget er i gang, men du har i alle fall en mulighet til å sikre deg de beste kuppene før andre får kloa i dem.

Vi har plukket ut noen av bøkene som er på salg. Se kuppene nederst i artikkelen.

Vær oppmerksom på at dersom du bestiller bøker fra nettbutikk, kan det hende du må betale frakttillegg. De fleste nettbutikkene lar seg slippe unna, om du kjøper bøker for mer enn en viss sum. Noen nettbutikker gir deg også mulighet til at du henter bøkene selv i en filial. Da bør du hente bøkene så fort som mulig, for om du ikke har hentet dem etter noen dager, vil enkelte butikker kansellere bestillingene.

Se også bokbutikkenes Mammut-sider:Norli, Tanum, Notabene, Ark, Libris, Haugen Bok.

Lurt å bestille

Er det en spesiell tittel du er ute etter er det nesten alfa og omega å forhåndsbestille. For selv om du dukker opp i butikken tidlig på første Mammut-dag, kan de beste tilbudene være utsolgt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer