Kjøp ved - nå!

Det grønnes, og vi minner om at nå er tiden inne for å fylle opp med ved - til minst 20 prosent rabatt.

Publisert
Sist oppdatert

Under arbeidet i fjor høst med vår fullstendige guide til oppvarming, snublet vi over et godt råd, som det er på høy tid å minne om nå:

Kjøp ved om våren!

For ihuga peiselskere med god lagringsplass fikk vi et nyttig sparetips hos Løvenskiold Vækerø: Tropper du opp om våren, før veden er blitt tørr, og tar tusen liter med hjem, sparer du bedriften for så mye lagerholdskostnader at prisen går ned med 20 prosent.

I høst opererte Løvenskiold Vækerø i Eiksmarka med følgende priser for ved:

Småsekk på 80 liter: 85 kroner1.000 liter: 750 kroner En favn (2.400 liter):1.800 kronerHvor mye ved en peiselsker bruker i løpet av en vinter, er selvfølgelig umulig å anslå, men det blir fort både en og to favner.

Med 20 prosent rabatt, blir innsparingen rundt 700 kroner for to favner med ved - før virkningen av prutningsrunden, som du absolutt bør ta. I tillegg slipper du å konkurrere om leveransene med andre peiselskere om høsten, når alle andre kjøper - og køene bygger seg opp.

Nyttig å vite for alle som synes at knitrende peiskos og ovnsvarme er hyggelig (og det er mange av oss!), er at norske vedleverandører har slått seg sammen i en forening, med egen nettside, hvor du finner alt du trenger av kontaktinformasjon for å lage din egen anbudsrunde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer