Klagestorm mot mobilselskap

Nå lover de å rydde opp.

VIL ADVARE: Thomas reagerer på at Unifon ikke kunne holde det de lovet. Foto: Privat
VIL ADVARE: Thomas reagerer på at Unifon ikke kunne holde det de lovet. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Unifon er en teleoperatør for bedrifter og er ifølge seg selv landets største mobilutfordrer på dette området. Selskapet har vært i medias søkelys den siste tida. BT skrev nylig en sak om at selgere som jobber for Unifon skal ha utgitt seg for å være fra Telenor, ifølge hundrevis av kunder.

Thomas Krydsby eier et par selskaper og ble derfor oppringt av Unifon.

- De hadde noen veldig gode avtaler som skulle være veldig bra, sier han.

Krydsby hadde bare private abonnementer fra før, men dette hadde ikke noe å si, ettersom abonnementet kunne betales privat. For han er ikke prisen viktigst, men at ting faktisk fungerer som det skal.

- Selgeren var veldig overbevisende og vi ble lovet at de skulle dekke eventuelle bruddgebyr som skulle komme med ved å bytte abonnement.

Det ble bekreftet på opptak at de ikke trengte å legge ut noe.

For Krydsby er for eksempel fri data i hele EØS viktig for dem, og han og familien er derfor helt avhengig at det fungerer.

- Vi ble lovet en gratis prøveperiode, samt ubegrenset nett. Kona og jeg har også Apple Watch, og fikk beskjed om at e-sim ikke var noe problem. I tillegg skulle vi få syv måneder gratis på samtlige abonnement.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer