Klar, ferdig, slank!

Her er del 1 av DinSides slankeskole.

Sørg for at alle i familien har et sunt kosthold, som blant annet består av mye frukt, grønnsaker, fisk og fiber og mindre sukker. Foto: Colourbox
Sørg for at alle i familien har et sunt kosthold, som blant annet består av mye frukt, grønnsaker, fisk og fiber og mindre sukker. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Julen er over for denne gang, 2010 er i full sving allerede og du har forhåpentligvis startet det nye året med batterier som er ferdig ladet. Er du en av dem som drasser med deg noen ekstra kilo inn i det nye året – etter en måned der det har blitt litt for mye av det gode?

Gjennom denne slankeskole-serien gir vi tips til hvordan du kan få vekten på rett kjøl igjen. Vi publiserer en sak hver dag i en uke, med forskjellige tips.

I dag begynner vi med riktig kosthold. Stikkord for de neste dagene er trening, dårlige slankekurer, smarte valg, stress ned og spis mer fiber.

Riktig kosthold

Har du planer om å gå ned noen kilo i det nye året? Da trenger du ikke å begrense deg til en diett med bare gulrøtter og avkokt brokkoli.

Her er 10 grunnleggende råd for alle som vil spise god mat og samtidig gå ned i vekt over tid:

1) Mindre sukker

Kaker og seigmenn er ikke slankemat. Men det er heller ikke søte frokostblandinger, yoghurt og en rekke andre produkter som ser sunne ut, men som er proppfulle av hvitt sukker. Sjekk innholdsdeklarasjonen på maten du spiser og prøv å bytte ut verstingene til alternativer med mindre sukker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer