Klar for sjekkings?

Bartenderne avslører sine triks!

Gi hele din oppmerksomhet til kvinnen, er et av bartendernes beste sjekketriks.     Foto: Colourbox
Gi hele din oppmerksomhet til kvinnen, er et av bartendernes beste sjekketriks. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De har sett hundrevis av mannfolk prøve seg på byen. Og de vet hva som fungerer best. Bartendere avslører de beste sjekketriksene til happenmagazine;

- Jeg tror den beste måten en mann kan komme i kontakt med en kvinne på er å slå til i det hun kjøper en drink. Si "Denne spanderer jeg". Da vil hun i alle fall si takk, og dersom hun er interessert, vil hun bli igjen og slå av en prat.

—Gia Favia, Rino, Chicago

Les også: Høstens beste sjekkesteder

- For både kvinner og menn handler det om å gjøre et inntrykk. Det tror jeg du kan gjøre ved å finne en "signatur-drink" som passer din personlighet og stil. Kvinner som drikker en Bourbon har helt klart mer mystikk enn de som drikker den typiske rosa drinken.

—Josh Wojcik, Chocolat Michel Cluizel, New York

- Ut ifra det jeg har sett, så gjør kvinnen seg opp en mening om mannen i løpet av de tre første minuttene, og jeg har aldri sett at noen har ombestemt seg etter det. Så dersom en mann prøver å plukke opp en kvinne, og hun ikke ser til å bite på etter tre minutter, er det bare å innrømme nederlaget og gå videre.

—David Cerequas, Craftbar, New York

Les også: Sjekk med stil!

- Min erfaring er at det er nerdene og de snille guttene som slår best an hos jentene. Det handler ikke om å være sexy og sofistikert, men om å være genuin og omsorgsfull. Det virker som om jenter er lei av å bli sjekket opp av idioter som snur seg etter hver jente som går forbi. Gi en kvinne all din oppmerksomhet, og du vil skille deg ut fra resten av mannfolkene.

—Terril Johnson, Shortstop, Los Angeles

- Jeg husker spesielt godt en mann som fikk en telefon om at hunden hans var blitt skadet i en påkjørsel. Kvinnene flokket seg rundt ham for å trøste. Lærepengen her er at man aldri skal være redd for å fortelle ei jente om et dilemma eller et problem som man sliter med. Kvinner liker å hjelpe.

Les også: Risikabelt når mannen er penest

—Chris Lower, Gator’s, Minnesota

Spander et glass champagne (tenk Cristal) på kvinnen du er interessert i. Det fungerer bedre enn noe annet sjekketriks jeg vet om, fordi det viser at du ikke er en gjerrigknark, og at du er såpass interessert i henne at du er villig til å bruke noen "hundringser" på henne. Det er småfrekt, imponerende, og fungerer nær sagt hver gang!!

—Joseph Barbour, Body English at the Hard Rock, Las Vegas

Les også: Dusj med dressen på

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer