Klar for sjekkings?

Bartenderne avslører sine triks!

Gi hele din oppmerksomhet til kvinnen, er et av bartendernes beste sjekketriks.     Foto: Colourbox
Gi hele din oppmerksomhet til kvinnen, er et av bartendernes beste sjekketriks. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De har sett hundrevis av mannfolk prøve seg på byen. Og de vet hva som fungerer best. Bartendere avslører de beste sjekketriksene til happenmagazine;

- Jeg tror den beste måten en mann kan komme i kontakt med en kvinne på er å slå til i det hun kjøper en drink. Si "Denne spanderer jeg". Da vil hun i alle fall si takk, og dersom hun er interessert, vil hun bli igjen og slå av en prat.

—Gia Favia, Rino, Chicago

Les også: Høstens beste sjekkesteder

- For både kvinner og menn handler det om å gjøre et inntrykk. Det tror jeg du kan gjøre ved å finne en "signatur-drink" som passer din personlighet og stil. Kvinner som drikker en Bourbon har helt klart mer mystikk enn de som drikker den typiske rosa drinken.

—Josh Wojcik, Chocolat Michel Cluizel, New York

- Ut ifra det jeg har sett, så gjør kvinnen seg opp en mening om mannen i løpet av de tre første minuttene, og jeg har aldri sett at noen har ombestemt seg etter det. Så dersom en mann prøver å plukke opp en kvinne, og hun ikke ser til å bite på etter tre minutter, er det bare å innrømme nederlaget og gå videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer