Klar melding

Her er det penger å hente for mange.

STRØM: Mange kjenner på dyre strømpriser, men disse strømsparetipsene bør du holde deg unna. Video: Embla Hjort-Larsen / Storyblocks / Tryg Forsikring Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med høyere priser på mat, strøm og drivstoff, kan det være greit å finne fram noen ekstra kroner nå på starten av året.

Mange av oss er med i diverse fordelsprogrammer og her er det penger å hente.

Ta dem ut

Det er Nettavisen som søndag melder om at 65 000 medlemmer i fordelsprogrammet Trumf, har over 4000 stående på konto.

Trumf er fordelsprogrammet for Norgesgruppens butikker, og kommunikasjonssjef, Kine Søyland og forbrukerøkonom Magne Gundersen oppfordrer nå folk til å ta ut pengene nå.

- Ta ut pengene. Det en veldig fin tid å ta ut pengene for å spe på litt ekstra til strømregninga, og til matprisene som stiger i februar, sier Gundersen til Nettavisen.

Medlemmene har ifølge Norgesgruppen nå i gjennomsnitt over 600 kroner i tilgjengelig bonus på konto.

Husk dette

Å betale med mobilen blir mer og mer vanlig, men her må du passe på, slik at du får med deg Trumf-bonusen din.

- Per i dag må du skanne trumfkortet når du betaler med enten mobil eller klokke for å få registrert bonus, har Søyland tidligere fortalt.

For å få registrert bonusen når du handler, må du enten skanne medlemskortet eller betale med kortet som er registrert opp mot din medlemskonto.

- Vi jobber med løsninger, og ønsker i første omgang en digital variant av trumfkortet. Litt lenger fram i tid ønsker vi også å få på plass en mobilbetaling som gjør det mulig å få registrert Trumf-bonusene uten kortet, fortalte kommunikasjonssjef Kine Søyland til DinSide i høst.

I løpet av 2022 sparte Trumfs 2,5 millioner medlemmer over 1,44 milliarder kroner i bonus.

Også hos konkurrenten Coop har mange spart opp penger, Coop utbetaler i disse dager over 1,3 milliarder kroner i kjøpeutbytte. Aldri før har medeierne i samvirkelagene fått utbetalt så høyt kjøpeutbytte, meldte NTB denne uka.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer