Klokkeglede til lite penger

Nå har mekaniske ur blitt virkelig billige.

KLASSISK OG MEKANISK: Australske Erroyl leverer selvtrekkende luksus-ur til hyggelige priser. Foto: ERROYL
KLASSISK OG MEKANISK: Australske Erroyl leverer selvtrekkende luksus-ur til hyggelige priser. Foto: ERROYL Vis mer

Av Jon Henrik Haraldsen/Tidssonen.no:Det australske klokkemerket Erroyl er en av flere ferskinger som har dukket opp i de lavere prisklassene de siste årene.

Vi er blant de som jubler over økt konkurranse i disse segmentene, og tilgjengelige klokker med mekaniske urverk ser vi gjerne mer av.

Tidligere i år hadde vi i Tidssonen merkets første modell inne til test, og den imponerte med å levere mye mekanisk klokkeglede for pengene.

Lure-sider på Facebook: Ikke kjøp klokke her!

Lanserer 2016-kolleksjon

Nå lanserer Erroyl den nye Regent Collection, som nok en gang tar sikte på å levere mye «bang for the buck». Klokkene kan i første omgang forhåndsbestilles med estimert levering i januar 2016, til en introduksjonspris på 499 australske dollar. Etter dette vil prisen øke marginalt til 512 australske dollar.

Den nye Regent-kolleksjonen består av totalt 3 ulike varianter, som har fått navnene Regent Luna (stål med hvit urskive), Regent Nero (stål med svart urskive) og Regent Aurum (belagt rødt gull på stål med hvit urskive).

Samtlige av variantene deler en urkasse som måler 42 mm i diameter, med en tykkelse på 12 mm. I front finner vi en riperesistant safirkrystall med antirefleksbehandlet underside, mens baklokket er av den faste sorten. Klokken er oppgitt å være vanntette ned til 100 meter, noe som slettes ikke er ille for denne typen ur.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer