Knallbillige sommerbilletter fra Widerøe

I sommer kan du fly billigere enn noensinne med Widerøe. Selskapet legger ut 150 000 sommerprisbilletter, som innebærer rabatter på 50-60 prosent.

Publisert

Nå har du mulighet til å oppleve ditt eget ferieland til en gunstig pris.

- Med vårt sommertilbud skulle det være mulig å oppdage nye sider av Norge som reisemål, sier markedssjef Oddbjørn Tønder i Widerøe`s Flyveselskap.

Tønder minner om at Widerøe trafikkerer 35 flyplasser i Norge, mer enn dobbelt så mange som noe annet selskap.

På mange av rutene blir prisen halvert. På enkelte strekninger blir rabatten helt opp i 70 prosent.

Her er noen eksempler på hvilke sommerpriser Widerøe kan tilby, alle er tur/retur:På rutene fra Torp til Bergen, Stavanger og Trondheim blir prisen 640 kroner. Bodø - Stokmarknes vil komme på 690 kroner, mens prisen frem og tilbake mellom Tromsø og Hammerfest blir 990 kroner. Du kan fly tur/retur mellom Bergen og Stavanger for 440 kroner, Kirkenes - Vadsø for bare 390 kroner.

Widerøes sommerprisbilletter gjelder i perioden fra 29. juni til 15. august. Billettene kan bestilles fra nå og frem til dagen før avreisetidspunktet. Tur/retur-billetter kan bestilles frem til utreise. Billettene må betales og hentes senest 72 timer (3 døgn) etter bestilling, og det er ikke mulig å forandre billetten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer