Dagligvarer på nett

Kolonial.no + Clas Ohlson = sant

Nå kan du handle annet enn matvarer via Kolonial.no.

NY MATCH: Karl Munthe-Kaas og Stine Trygg-Hauger, administrerende direktører i henholdsvis Kolonial.no og Clas Ohlson, gleder seg over det nyinngåtte samarbeidet. Foto: Kolonial.no.
NY MATCH: Karl Munthe-Kaas og Stine Trygg-Hauger, administrerende direktører i henholdsvis Kolonial.no og Clas Ohlson, gleder seg over det nyinngåtte samarbeidet. Foto: Kolonial.no. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra og med onsdag 4. september kan nordmenn for første gang handle ferske dagligvarer og dingser de trenger i hjemmet, og få det levert på døren.

Kolonial.no, Norges største dagligvarebutikk på nett, og Clas Ohlson har nemlig inngått et strategisk samarbeid, slik at du nå kan finne rundt 200 Clas Ohlson-produkter i vareutvalget på Kolonial.no.

Noe, men ikke alt

Det er først og fremst noen av Clas Ohlsons mest populære varer, som for eksempel kjøkkenutstyr, batterier, lyspærer, verktøy, ladekabler og andre ting du kan ha bruk for hjemme, som blir tilgjengelig via Kolonial.no.

Planen er imidlertid å utvide sortimentet etter hvert, ifølge en pressemelding.

- Forenkler hverdagen

- Vi gleder oss til å sette i gang samarbeidet, og vi deler samme visjon om å gjøre hverdagen litt enklere for kundene våre. Clas Ohlsons sortiment gir våre kunder flere muligheter for smart hverdagshandel, som vil bidra til å styrke kundeopplevelsen, sier administrerende direktør Karl Munthe-Kaas i Kolonial.no.

Også administrerende direktør Stine Trygg-Hauger i Clas Ohlson mener samarbeidet med dagligvareforhandleren på nett er et godt, strategisk grep for den svenske alt-mulig-butikken.

- Vi kommer nærmere flere kunder og øker tilgjengeligheten på våre produkter. Det vi tilbyr, passer godt inn i handlekurven sammen med melk og brød, og det å få alt dette levert hjem på døra, forenkler hverdagen betydelig, sier Trygg-Hauger.

Svensk suksess

Det er ikke nytt for Clas Ohlson å samarbeide med dagligvareforhandlere på nett. Vinteren 2017 kjøpte de seg inn i svenske Mathem, som er en tilsvarende aktør som Kolonial.no i Norge.

Samtidig begynte de to selskapene også et samarbeid om salg av varer i Mathems nettbutikk, og i dag har hver 10. pose kjøpt av dagligvareaktøren på nett en vare fra Clas Ohlson, skriver E24.

- Med tanke på resultatene man har sett i Sverige er vi veldig spente og har store forventninger, vi kan jo ikke være dårligere enn svenskene, sier Trygg-Hauger.

Samme morgen som samarbeidet mellom Kolonial.no og Clas Ohlson ble kjent, meldte E24 at inntektene fra sistnevntes 90 butikker i Norge var på 832 millioner i kvartalet, opp fra 802 millioner på samme tid i fjor.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer