Dagligvarer på nett

Kolonial.no + Clas Ohlson = sant

Nå kan du handle annet enn matvarer via Kolonial.no.

NY MATCH: Karl Munthe-Kaas og Stine Trygg-Hauger, administrerende direktører i henholdsvis Kolonial.no og Clas Ohlson, gleder seg over det nyinngåtte samarbeidet. Foto: Kolonial.no.
NY MATCH: Karl Munthe-Kaas og Stine Trygg-Hauger, administrerende direktører i henholdsvis Kolonial.no og Clas Ohlson, gleder seg over det nyinngåtte samarbeidet. Foto: Kolonial.no. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra og med onsdag 4. september kan nordmenn for første gang handle ferske dagligvarer og dingser de trenger i hjemmet, og få det levert på døren.

Kolonial.no, Norges største dagligvarebutikk på nett, og Clas Ohlson har nemlig inngått et strategisk samarbeid, slik at du nå kan finne rundt 200 Clas Ohlson-produkter i vareutvalget på Kolonial.no.

Noe, men ikke alt

Det er først og fremst noen av Clas Ohlsons mest populære varer, som for eksempel kjøkkenutstyr, batterier, lyspærer, verktøy, ladekabler og andre ting du kan ha bruk for hjemme, som blir tilgjengelig via Kolonial.no.

Planen er imidlertid å utvide sortimentet etter hvert, ifølge en pressemelding.

- Forenkler hverdagen

- Vi gleder oss til å sette i gang samarbeidet, og vi deler samme visjon om å gjøre hverdagen litt enklere for kundene våre. Clas Ohlsons sortiment gir våre kunder flere muligheter for smart hverdagshandel, som vil bidra til å styrke kundeopplevelsen, sier administrerende direktør Karl Munthe-Kaas i Kolonial.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer