Kommentar til forsikringstilbudene

Publisert

Bor du i Oslo, eller en annen "storby" må du regne med å måtte betale mer, ofte mye mer, enn om du bor i distriktet.

Skulle jeg forsikret en Toyota Carina med bosted i Oslo ville prisen for full kasko blitt 10.098 kroner. Hadde jeg derimot bodd i Tønsberg ville jeg sluppet unna med 7.689 kroner... Det er sure penger.

Det er derfor ikke lett å finne ut hvilket selskap som vil gi akkurat deg det beste tilbudet.

Du må shoppe!

Vårt råd er derfor å bruke våre pristilbud som et utgangspunkt når du skal ut i markedet og "shoppe" etter det beste tilbudet.

Pass også på at du får med deg selskapenes "kvantumsrabatt". Jo flere forsikringer du samler i samme selskap, jo større rabatt vil du få på den totale forsikringspremien. Vær oppmerksom på at våre priser er samlet inn uten hensyn til selskapenes totalpakker. Har du flere forsikringer i samme selskap skal du altså få et langt bedre tilbud enn de vi har fått.

Hos Vesta fikk jeg for eksempel beskjed om at jeg ved å ha innbo- og reiseforsikring i samme selskap, automatisk ville få redusert premien med 10 til 12 prosent. Hvis jeg i tillegg kunne vise til en god skadehistorikk i mitt tidligere selskap ble jeg lovet ytterligere 10 prosent rabatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer