Norsk Tipping Android

Kommer endelig til Android

Snart blir det enklere for kundene å installere appen.

NORSK TIPPING: Om en snau måned blir Norsk Tipping-appen omsider tilgjengelig i Google Play Store. Foto: Pål Joakim Pollen
NORSK TIPPING: Om en snau måned blir Norsk Tipping-appen omsider tilgjengelig i Google Play Store. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Frem til nå har ikke Google tillatt såkalte pengespillapper i Play Store i flere markeder.

Pengespillapper inkluderer ting som casinospill, sportstipping, lotterier og liknende, noe som har ført til at blant annet Norsk Tippings Android-app ikke har vært tilgjengelig i den digitale appbutikken.

Nå varsler Google endring og åpner for denne typen apper i Play Store i 15 nye land, deriblant Norge.

Dette betyr at Norsk Tipping snart kan lastes ned direkte fra Play Store.

Overfor Digi, som først omtalte saken, bekrefter Roar Jødahl, kommunikasjonsrådgiver i Norsk Tipping, at appen kommer til Play Store.

– Ja. Vi har en egen distribusjon av Android-appen i dag, så vi starter nå et arbeid med å få appen inn i Play, og deretter få flyttet kundene våre over på den. Dette vil gjøre hverdagen enklere både for oss og kundene våre.

Jødahl legger til at appen blir tilgjengelig i Play Store når Google åpner opp. Det skjer 1. mars.

Krevende løsning

Frem til nå har kundene vært nødt til å bruke en alternativ løsning, som ikke har vært like sømløs som å laste ned en app fra App Store eller Play Store, og innebærer å sende en SMS for å motta en nedlastningslenke som du åpner på mobilen for deretter å installere appen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer