Komplett er nå en mobiloperatør

Komplett Mobil er ikke Norges billigste, men har andre fordeler.

NYKOMMER: Komplett Mobil er en helt fersk norsk mobiloperatør. Vi har sett på priser og tjenester.  Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
NYKOMMER: Komplett Mobil er en helt fersk norsk mobiloperatør. Vi har sett på priser og tjenester. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Komplett har for lengst blitt mye mer enn en nettbutikk for teknologi. Blant annet har Sandefjord-selskapet blitt både apotek, forsikring og bank.

Nå har Komplett også blitt en mobiloperatør; Komplett Mobil.

- Det norske mobilmarkedet domineres i dag av to aktører, og vi ønsker å utfordre mobilmarkedet i Norge. Mange kunder handler allerede mobiltelefoner fra oss så det er en naturlig utvidelse å tilby mobiltelefonabonnement, sier konsernsjef Ole Vinje i Komplett i en pressemelding.

Men er den nye aktøren Komplett Mobil noe du faktisk bør vurdere? Dinside har sett på hva Norges ferskeste mobiloperatør har å tilby.

LES OGSÅ: Norges billigste mobilabonnementer våren 2016Hvilke mobilabonnementer har mest mobildata?Er det vits å betale for ekstra fart? Vi har testet

Hvordan er prisene?

Som splitter ny aktør er prisene kanskje det aller viktigste for å slå gjennom.

Det minste abonnementet er ganske høyt priset; 249 kroner for 1 GB data og fri tale og SMS er et godt stykke fra de billigste operatørene. Men så får du også fri EU-roaming, og for bare en femtilapp mer hopper man til 4 GB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer