Komplett og Amazon mest populære

Her er nordmenns favorittbutikker på nett.

Blant de norske nettbutikkene, er det Komplett.no som havner øverst blant nordmenns favoritter. Foto: Alloverpress
Blant de norske nettbutikkene, er det Komplett.no som havner øverst blant nordmenns favoritter. Foto: Alloverpress Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En fersk undersøkelse om netthandel i Norden viser at selv om nordmenn aller helst handler ferie- og fritidsreiser på nett, er det andre nettbutikker som er våre egentlige favoritter.

Komplett og Amazon mest populære

I markedsundersøkelsen Nordic e-commerce 2012, som TNS Gallup har gjennomført for Nets, svarer nordmenn at de oftest handler reiser på nett, etterfulgt av følgende kategorier: klær og sko, bøker og tidsskrifter, musikk og film, og personlig pleie.

Undersøkelsen er gjennomført i februar i år, og i snitt gjennomførte netthandlende nordmenn 2,6 kjøp hver denne måneden. – Det er mange årsaker til hvorfor vi handler på Internett. Årsakene varier også noe avhengig av hvilken varekategori som handles. Men det som går igjen innen de fleste kategorier er; lavere pris, uavhengig av åpningstider, får varene levert rett hjem, sparer tid og enklere å sammenligne produkter og priser, sier Per Harald Strøm, direktør for Nets sitt mobilbetaling- og e-commerce program i en pressemelding.

Les også: Nelly.com vil ikke sende kundene disse tilbudsvarene

De beste nettbutikkene

Når nordmenn ble spurt om hvilke nettbutikker de har som favoritter, var det følgende som utmerket seg av de norske og utenlandske:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer