Komplett.no overlegent mest populær

Komplett.no knuste alle konkurrentene og mottok hele 1.362 av DinSide-lesernes stemmer.

Komplett.no vant vår uhøytidelige avstemming overlegent, mens mpx.no og dustinhome.no tok henholdsvis sølv- og bronsemedalje. Totalt ble det avgitt drøye 3.000 stemmer. Foto: Jogrim Aabakken
Komplett.no vant vår uhøytidelige avstemming overlegent, mens mpx.no og dustinhome.no tok henholdsvis sølv- og bronsemedalje. Totalt ble det avgitt drøye 3.000 stemmer. Foto: Jogrim Aabakken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag for en drøy uke siden publiserte vi artikkelen "Stem frem din nettbutikk-favoritt", der vi ba dere velge blant hele 20 nettbutikker innen elektronikk-bransjen. Da vi stengte den uhøytidelige avstemmingen mandag morgen (15.02.10), hadde vi fått inn 3.302 godkjente stemmer (pluss noen hundre forkastede), hvorav hele 1.362 gikk til nettbutikken komplett.no. Det betyr at komplett.no fikk hele 41 prosent av stemmene, noe som kvalifiserer til en overlegen gullmedalje.

Enda mer å gå på

- Dette er utrolig hyggelig, og vi er veldig stolte og ydmyke for den tilbakemeldingen leserne og kundene gir oss. Denne undersøkelsen bekrefter at vi er flinke til å holde det vi lover og at investeringene i vårt logistikksystem gir meget høy leveringspresisjon. Grunnen til at vi er populære tror vi skyldes det gode servicenivået generelt og at vårt salg-kundesenter hjelper til når noe går galt. Vi mener likevel bestemt at vi har mer å gå på - derfor skal vi fortsette å utvikle oss for kundene, sier Anton Hagberg, administrerende direktør i komplett.no.

Komplett.no ble etablert allerede i 1996 og var dermed en av de første nettbutikkene her i landet. I dag omsetter morselskapet Komplett ASA for flere milliarder kroner hvert år. Komplett.no ble forøvrig kåret til Årets nettbutikk av Posten/Bring både i 2006 og 2007.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.