Konklusjon

Det er fullt mulig å drikke rusbrus en hel kveld. Men pass på - kvalitetsforskjellene er store. Velger du feil variant, blir du garantert kvalm før du rekker å bli full.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Sannheten er at mange rusbrustyper smaker grusomt. Ikke bare er smaken dårlig, ofte lukter de vondt og gir deg sure oppstøt i tillegg.

Ingen heldig kombinasjon for deg som er på sjekker'n.

Når vi smakte på enkelte (..se etter karakteren 1) er vi faktisk helt sikre på at vi ville klart å mikse bedre drinker selv - og da er jo vitsen borte.

Kort fortalt

Vil du være på den sikre siden, er de vodkabaserte ferdigdrinkene med lime eller citron, samt ciderne å anbefale.

Likevel: Ingen av våre testdeltagere vil la rusbrusen erstatte det vanlige alkoholkonsumet. Rusbrusen vil for oss heller være et slags supplement.

Kanskje vi er for gamle?

Verstingene

Konklusjon


I motsatt ende av skalaen finner vi de fargerike variantene. Jo hippere farger og mystiske smakstyper, jo verre ble vår opplevelse av smaken.

Utslagsbøtta ble her flittig brukt.

Før du kjøper inn et stort kvanta bør du absolutt ha prøvd dem på forhånd. Sliter du med ustabil mage fra før kan vi uansett anbefale syrenøytraliserende tabletter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer