Konkrete råd for bedriften

Hva gjør jeg for å ikke gå konkurs, i disse trange tider?

Lars-Erik Sletner, seniorøkonom i Bedriftsforbundet. Foto: Bedriftsforbundet
Lars-Erik Sletner, seniorøkonom i Bedriftsforbundet. Foto: Bedriftsforbundet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Store norske bedrifter vil ikke merke finanskrisen på kroppen slik som småbedriftene. Den siste tiden har rekordmange bedrifter gått konkurs.

Bedriftsforbundet har gått ut og gitt sine medlemmer råd for hvordan de skal møte strammere tider. Finanskrisen er ikke hyggelig lesning, men det er like greit å stikke strutsehodet opp av sanden før det er for sent.

Forbundet tilbyr også juridisk og økonomisk rådgiving til sine medlemmer. En økonom og en jurist gir medlemmene konkrete råd for hva de skal gjøre hvis de er på randen til konkurs, eller har problemer med økonomi eller ansatte.

- I det siste har mange spurt om hvordan man permitterer ansatte. På grunn av finanskrisen er ikke ting like enkle som før, sier Marit Graff Hagen, informasjonssjef i Bedriftsforbundet.

Les også: Disse jobbene ryker nå

La oss si at jeg er småbedriftseier. Det er finanskrise, og jeg vet ikke helt hvordan den vil påvirke firmaet mitt. Jeg går mest sannsynlig ikke konkurs om en uke, men jeg trenger råd slik at jeg kan sikre den fremtidige driften hvis krisen banker på døra.

Hva gjør jeg, Lars-Erik Sletner, seniorøkonom i Bedriftsforbundet?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer