Konkursåpning hos Gooba

Populær norsk auksjonsside sliter, men salget er fortsatt i full gang.

Bildet er manipulert.
Bildet er manipulert. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære norsk auksjonssiden Gooba.no sliter, for i følge Brønnøysundregistrene ble det åpnet konkurs i selskapet i går, det vil si 25. mai 2009.

Ingen informasjon på nettsidene

DinSide har fått flere tips om konkursåpningen fra bekymrede kunder, som naturlig nok lurer på hva som skjer.

På nettsidene til Gooba.no står det nemlig ingenting om konkursåpningen, og salget er altså fortsatt i full gang.

DinSide har hittil kontaktet daglig leder i selskapet og bobestyrer både via telefon og e-post, men har sålangt ikke fått svar. Vi kommer selvfølgelig til å oppdatere denne artikkelen når vi hører fra dem. NYTT: Les siste oppdatering her!

Hva bør du gjøre?

Generelt er det bare å råde deg som kunde til å være forsiktig med å delta i auksjonene hos Gooba på det nåværende tidspunkt. Og spesielt vil vi advare mot forskuddsbetaling via nettbank, som er et av betalingsalternativene Gooba tilbyr.

Her kan vi bare henvise til denne artikkelen, hvor Forbrukerrådet kommer med følgende advarsel: «Ikke betal på forskudd: Sliter firmaet økonomisk, har ikke kundene noen garanti for hva pengene faktisk brukes til. Kanskje blir aldri varene som du har betalt forskudd for, bestilt fra fabrikken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer