Kontantkort for mobilt bredbånd

NetCom er først ute med tilbudet.

Hvis du bare vil surfe fra hytta sånn av og til, kan du nå kjøpe kontantkort til PC-en.
Hvis du bare vil surfe fra hytta sånn av og til, kan du nå kjøpe kontantkort til PC-en. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå trenger du ikke binde deg til et abonnement for å benytte deg av mobilt bredbånd. NetCom lanserer kontantkort for mobilt bredbånd slik at du som kunde kan fylle opp saldo etter behov.

NetCom Mobilt Bredbånd Kontant skal selges på nettsidene til NetCom, i kiosker, dagligvareforretninger og bensinstasjoner og fungerer akkurat som et vanlig kontantkort, skriver NetCom i en pressemelding.

Passer på hytta

Startpakken koster 499 kroner og inkluderer modem, SIM-kort og 100 MB klart til bruk. Kortet fylles opp med vanlig kontantkort eller via netcom.no, og prisen er 2 kroner per megabyte.

- Dette er som skapt for hyttefolk og andre som ønsker muligheten til å være på nett i en begrenset periode. Kundene våre har lenge ønsket seg et slikt produkt, og vi er glade for at løsningen endelig er på plass, sier Vederhus, kommunikasjonssjef i NetCom.

Har du riktig mobilabonnement? Sjekk selv!

Hvor mye er en Megabyte (MB)?

Forsiden på de største nettmediene er rundt 1,5 megabyte store. Laster du ned en mp3-fil, går det som regel med cirka 3-4 megabyte. En vanlig e-post uten vedlegg er sjelden større enn 10 kilobyte, som er 0,01 MB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer