Kontantkort med rabatt på Internett

Du kan få påfyll på Netcom kontantkort over nettet - med rabatt!

Kontankort - rett fra nett...
Kontankort - rett fra nett... Vis mer
Publisert

Ringer du lite eller ønsker å ha bedre kontroll med hvor mye du bruker telefonen din? Da benytter du kanskje mobilleverandørenes tilbud om kontantkort, selv om tellerskrittene her er langt dyrere enn med andre abonnementsformer. Både Telenor og Netcom har sine versjoner der du enten kan "lade" eller "fylle på" med tellerskritt etterhvert som du har behov for det.

Kiosker og forhandlere

Etter at du er registrert som bruker og har fått ditt SIM-kort, trenger du bare å ringe inn en kode som står på påfyllings- eller ladekortene for å få tilgang til tellerskrittene. Telenors ladekort får du kjøpt i alle Telenorbutikker samt Shellstasjoner, Narvesen og en del vintersportssteder. Netcoms påfyllingskort kan du kjøpe hos alle Netcomforhandlerne, Klart Svar forretninger og hos 7Eleven.

Men det siste er at du nå også kan bestille påfyll fra Netcom via OLC på Internett. Ved betaling skal du da få tilsendt påfyllingskoden per mail. Og det aller beste er at du får en viss rabatt i forhold til å kjøpe påfyll i butikkene.

- Vi har ikke registrert kjempepågang, men det er vel ikke rart ettersom tilbudet er lite annonsert, sier informasjonssjef i Netcom, Guri Wormdahl til DinSide. -Dette vil nok kunne endre seg etterhvert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer