Kontantkort: Spar over 1.300

Publisert
Sist oppdatert

I forrige runde var det Lyse Mobil Web kontant som var billigst, men som tabellen viser er det nå Telenor djuice kontant med mobilhandel som kommer best ut.

På begge disse kontantkortene må vi imidlertid ta forbehold:Med vårt ringemønster har Telenor djuice Kontant en årspris på 7.650 kroner. Men denne prisen forutsetter at du kjøper ringetiden via mobilhandel. Og dette er viktig: For om du kjøper et vanlig djuice-kontantkort, vil årskostnaden stige med nesten 650 kroner.

Lyse Mobil Web Kontant tar andreplassen med 7.680 kroner. Men dette kontantkortet er kun tilgjengelig for de som er strømkunder hos Lyse Energi. Det er det slett ikke alle kontantkortkunder som er. Det beste alternativet for deg som ikke vil bruke mobilhandel eller er strømkunde hos Lyse, er dermed NetCom mthr Kontant, med en årspris på 7.904 kroner.

De desiderte jumboplassene går til NetCom Kontant og Telenor Ring Kontant, som med det innlagte ringemønsteret (se under tabellen) gir deg årskostnader på nesten 9.000 kroner. Rådet er altså enkelt: Hold deg unna disse kortene.

Ringemønster brukt i kalkisen:

2 minutters samtale hver dag. 1 minutts gjennomsnittslengde. 15 tekstmeldinger og 2 MMS (multimediemeldinger) per dag 70 % av samtalene går til Telenors nett, 30 til NetComs nett 20% av samtalene skjer på dagtid i ukedagene 90% av samtalene går til andre mobiltelefoner 20% av samtalene skjer i helgene.Trykk her for å komme rett til Mobilkalkulatoren!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.