Kontantkort: Spar over 1.300

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

I forrige runde var det Lyse Mobil Web kontant som var billigst, men som tabellen viser er det nå Telenor djuice kontant med mobilhandel som kommer best ut.

På begge disse kontantkortene må vi imidlertid ta forbehold:

  • Med vårt ringemønster har Telenor djuice Kontant en årspris på 7.650 kroner. Men denne prisen forutsetter at du kjøper ringetiden via mobilhandel. Og dette er viktig: For om du kjøper et vanlig djuice-kontantkort, vil årskostnaden stige med nesten 650 kroner.
  • Lyse Mobil Web Kontant tar andreplassen med 7.680 kroner. Men dette kontantkortet er kun tilgjengelig for de som er strømkunder hos Lyse Energi. Det er det slett ikke alle kontantkortkunder som er.
Det beste alternativet for deg som ikke vil bruke mobilhandel eller er strømkunde hos Lyse, er dermed NetCom mthr Kontant, med en årspris på 7.904 kroner.

De desiderte jumboplassene går til NetCom Kontant og Telenor Ring Kontant, som med det innlagte ringemønsteret (se under tabellen) gir deg årskostnader på nesten 9.000 kroner. Rådet er altså enkelt: Hold deg unna disse kortene.

Kontantkort
1Telenor djuice Kontant m/Mobilhandel7 650
2Lyse Mobil Web Kontant7 680
3Netcom mthr_Kontant7 904
4Telenor Ring Kontant m/Mobilhandel8 131
5Telenor djuice Kontant8 305
6Sense Kontant8 540
7Netcom Kontant8 963
8Telenor Ring Kontant8 964
100
Se hele listen
Ringetid: 2 min/dag, samtalelengde: 1 min, 15 sms/dag, 2 mms/dagRingemønster brukt i kalkisen:

  • 2 minutters samtale hver dag. 1 minutts gjennomsnittslengde.

  • 15 tekstmeldinger og 2 MMS (multimediemeldinger) per dag

  • 70 % av samtalene går til Telenors nett, 30 til NetComs nett

  • 20% av samtalene skjer på dagtid i ukedagene

  • 90% av samtalene går til andre mobiltelefoner

  • 20% av samtalene skjer i helgene.
Trykk her for å komme rett til Mobilkalkulatoren!

Merk:

  • Teletopia T3 PreLaunch er ikke med i oversikten, ettersom de ennå ikke tilbyr MMS.
  • Chess Control 150/250 er et forhåndsbetalt abonnement, der du lader opp med et visst beløp via nettsidene til Chess, som du da kan ringe for. Vi anser ikke dette som et rent kontantkort - og i kalkulatoren ligger de derfor inne blant abonnementene. Vær klar over at Chess snart vil introdusere et rent kontantkort-tilbud. Betingelsene er foreløpig ikke klare, men vil selvsagt bli lagt inn i kalkulatoren så snart de foreligger.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer