Kontantkort: Spar over 2.000

Publisert
Sist oppdatert

Som tabellen under viser, er Lyse Mobil Web Kontant desidert billigst. Årsprisen med vårt ringemønster blir her 7.680 kroner. Dessverre er dette kortet kun tilgjengelig for de som er strømkunder hos Lyse Energi. Det er det slett ikke alle som er.

Andreplassen kapres av Telenor djuice Kontant, med en årspris på 8.061 kroner. Legg imidlertid merke til at denne prisen forutsetter at du kjøper ringetid via mobilhandel. Og dette er viktig; for om du kjøper et vanlig djuice-kontantkort, vil årskostnaden stige med nesten 800 kroner.

Tredjeplassen går til NetCom mthr kontant, med 8.452 kroner.

Merk: Teletopia er ikke med i oversikten, ettersom de ennå ikke tilbyr MMS.

Dyrest

Desidert dyreste alternativ er NetCom og Telenors vanlige kontantkort, som lopper deg for over 10.100 kroner i året. Rådet er enkelt: Hold deg unna disse kortene.

Ringemønster brukt i kalkisen:

2 minutters samtale hver dag. 1 minutts gjennomsnittslengde.15 tekstmeldinger og 2 MMS (multimediemeldinger) per dag70 % av samtalene går til Telenors nett, 30 til NetComs nett20% av samtalene skjer på dagtid i ukedagene90% av samtalene går til andre mobiltelefoner20% av samtalene skjer i helgene.Hvem som er billigst for deg finner du ut her!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer