Kontantkort: Spar over 2.000

Publisert
Sist oppdatert

Som tabellen under viser, er Lyse Mobil Web Kontant desidert billigst. Årsprisen med vårt ringemønster blir her 7.680 kroner. Dessverre er dette kortet kun tilgjengelig for de som er strømkunder hos Lyse Energi. Det er det slett ikke alle som er.

Andreplassen kapres av Telenor djuice Kontant, med en årspris på 8.061 kroner. Legg imidlertid merke til at denne prisen forutsetter at du kjøper ringetid via mobilhandel. Og dette er viktig; for om du kjøper et vanlig djuice-kontantkort, vil årskostnaden stige med nesten 800 kroner.

Tredjeplassen går til NetCom mthr kontant, med 8.452 kroner.

Merk: Teletopia er ikke med i oversikten, ettersom de ennå ikke tilbyr MMS.

Dyrest

Desidert dyreste alternativ er NetCom og Telenors vanlige kontantkort, som lopper deg for over 10.100 kroner i året. Rådet er enkelt: Hold deg unna disse kortene.

Ringemønster brukt i kalkisen:

2 minutters samtale hver dag. 1 minutts gjennomsnittslengde.15 tekstmeldinger og 2 MMS (multimediemeldinger) per dag70 % av samtalene går til Telenors nett, 30 til NetComs nett20% av samtalene skjer på dagtid i ukedagene90% av samtalene går til andre mobiltelefoner20% av samtalene skjer i helgene.Hvem som er billigst for deg finner du ut her!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.