Kontantkort til mobil blir endelig billigere

Call Norwegian senker prisene på kontantkort til mobil.

PÅ TIDE: Endelig settes prisene på kontantkort ned. Call Norwegian melder at de blant annet kutter prisene på datatrafikk på kontantkort med 66 prosent. Foto: DinSide
PÅ TIDE: Endelig settes prisene på kontantkort ned. Call Norwegian melder at de blant annet kutter prisene på datatrafikk på kontantkort med 66 prosent. Foto: DinSide Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hittil i år har kampen om mobilkundene fått teleselskapene til å redusere prisene kraftig. I helgen fortalte vi at Tele2 ypper til kamp mot de store teleselskapene, når de tilbyr sine kunder gratis datatrafikk ut året.

Men kampen om kundene stopper ikke der. Nå vil det relativt lille teleselskapet Call Norwegian, lokke til seg flere brukere med kontantkort.

Kontantkort har lenge vært svært ugunstig med tanke på både ringe- og datatrafikkpriser. Jo da, du slipper å betale månedsbeløp for abonnementet, men du må som regel ut med ganske så sure beløp for hvert minutt du prater i telefonen, eller for hver nettside du laster opp.

Slutt på overpris

Nå tar Call Norwegian en kraftig opprydding på prisfronten, og reduserer prisene i snitt med 22 prosent. Størst prisreduksjon får datatrafikk, som med kontantkortet fra Call Norwegian tidligere kostet 4 kroner per MB. Nå slipper du unna med 1,35 kroner per MB, altså en prisreduksjon på hele 66 prosent.

- Vi synes ikke det er rettferdig at kontantkortbrukere skal betale overpris, så i tradisjonell Norwegian-ånd tar vi utfordringen og senker derfor prisene på kontantkort drastisk, sier salg- og markedssjef Erik Haugen i Call Norwegian.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer