Kontrakter for nesten alt

Arbeidskontrakter, kjøpekontrakter, leiekontrakter, samboerkontrakter, testamente. Du finner det her, og det er gratis!

Kontrakter for nesten alt
Publisert

Du kjenner sikkert til samboere som krangler så busta fyker om deling av eiendeler, og bilkjøpere som føler seg lurt. Ikke gå i den samme fella!

Det skjer ikke med meg tenker du, men der kan du fort ta feil. Vær derfor på den sikre siden og ta noen enkle forhåndsregler. Før eller siden vil du garantert få bruk for en kontrakt.

Gratis!

Bortsett fra den tiden du bruker på å fylle ut kontraktene, og utgiftene med å skrive dem ut, er DinSides kontrakter helt gratis. Dette i motsetning til mange andre nettsteder som tar betalt for samme tjenesten.

Gjør derfor deg selv og dine nærmeste en tjeneste, sett i gang før det er for sent. Det er enklere enn du tror, og sparer deg garantert for ubehagelige overraskelser om uhellet skulle være ute.

Hvilke kontrakter kan du få?

Per dags dato har DinSide følgende kontrakter tilgjengelig, alle nedlastbare i Word-format:

Arbeidskontrakter:Standard arbeidsavtale!Håndverkerkontrakt for fast eiendomHåndverkerkontrakt for løsøreKjøpekontrakter:Kjøpekontrakt for motorsykkel eller mopedKjøpekontrakt for bruktbilKjøpekontrakt for bruktbåtLeiekontrakter:Leiekontrakt for bolig Leiekontrakt for båt Diverse:Samboerkontrakt GjeldsbrevTestament for samboere uten barn Gjensidig testament for samboere med felles barnAvtale om delt foreldreansvar for samboere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.