Kontroller kablene

Det er deilig med varmt badegulv, men trenger det å være varmt hele tiden?

Publisert
Sist oppdatert

Vår leser Lars gjør følgende:

Selv om man sier at varmen i baderommet må stå på hele døgnet/året så er det bare tull.

Sjekk hvor lang tid gulvet bruker på å bli varmt fra det er helt kaldt. Monter så tidsstyring og juster påslaget i forhold tiden det bruker å varme seg opp.

Mitt gulv bruker 2 timer. Gulvet slår seg da på klokken 4 om natten, og det er varmt og godt til morgenstellet. Det slår seg av klokken sju (varmen henger i en stund).

Så kan gulvet slå seg på til du kommer hjem fra jobb og så av igjen kanskje klokken 22 Det må du nesten tilpasse. Gulvene drar masse strøm og her kan man spare mye.

Unntak?

Det kan godt være varmt på badet, men
Det kan godt være varmt på badet, men Vis mer


Vi i DinSide vil gjerne legge til at denne løsningen egner seg best for dem med badekar eller dusjkabinett. Dersom du dusjer rett på gulvet, kan varmekabler være med på å minimere sjansen for fuktskader. Det kan likevel hende du kan senke temeraturen i gulvet noen grader når du ikke bruker badet, eller på natten, dersom en ikke dusjer om kvelden.

Stor konkurranse

Wilfa og DinSide har i samarbeid en løpende konkurranse i januar, der tre heldige lesere kan vinne hver sin varmeovn - eller å slippe å betale strømregningen for forrige kvartal.

Alt du må gjøre for å vinne er å sende oss ditt beste strømsparetips. De fleste kjenner jo til de store strømslukene, men her vil vi gjerne høre om de små grepene våre lesere tar i hverdagen. Samlet kan disse bidra til å spare mye strøm.

Hver dag, til og med 1. februar, vil vi publisere et nytt tips, slik at alle leserne kan ta del i de smarte sparetipsene!

Kan du bedre?

Les mer om konkurransereglene, premier og hvordan DU kan delta her.

Konkurransens første vinner
Konkurransens andre vinner

Vi gjør oppmerksomme på at flere lesere kan ha sendt inn omtrent samme tips. Der dette er tilfelle, gjelder førstemann til mølla-prinsippet.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer