Kortet ble slukt

Rune (29) fikk ikke snusen fra automaten på Rimi.

Kortet ble erklært ugyldig da Rune kom tilbake fra ferie. Men nå får han snusen sin allikevel. Foto: Kenneth Larsen
Kortet ble erklært ugyldig da Rune kom tilbake fra ferie. Men nå får han snusen sin allikevel. Foto: Kenneth Larsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Dette er egentlig bare en filleting, men jeg lurer på om Rimi har lov til å utføre den praksisen de har på sine automater på tabletter, røyk og snus? Skriver Rune (29) fra Bergen til oss i en mail. Forrige fredag var Rune på en Rimi-butikk i Bergen og handlet. Han tok med seg et kort for en General porsjon snus og betalte for varene. Deretter glemte han å benytte kortet i automaten, og reiste bort for helgen. - Jeg kom tilbake til Bergen på mandag og var innom butikken på kvelden for å hente ut snusboksen, som jeg hadde betalt for. Da slukte automaten kortet, og meldingen jeg fikk var "ugyldig kort", sier Rune. Rune kontaktet deretter betjeningen.

- De bare slo ut med armene, beklaget og sa "Sånn er det bare. Vi kan ikke gjøre noe med det", sier Rune.

Les også: Konkurransen er tøffere, derfor rekker ikke butikkene å prise om varene

Rune mener kortet er et bevis på at han kan heve varen, og lurer på om butikken bare får pengene han har gitt for snusen.

- Når de ikke kan gi meg produktet i hånden, så må jeg jo kunne komme tilbake og hente denne varen som jeg har betalt for? Sier Rune.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer