McDonald's

Koster mer om natta

Du risikerer å betale opp til 88 prosent mer for enkelte burgere når klokka slår tolv.

NATTPRIS: Står det «Natt» bak navnet på burgeren, betaler du sannsynligvis mer enn om du besøker McDonald's på dagtid. Mye mer. Foto: Elisabeth Dalseg
NATTPRIS: Står det «Natt» bak navnet på burgeren, betaler du sannsynligvis mer enn om du besøker McDonald's på dagtid. Mye mer. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Visste du at det koster langt mer å kjøpe en burger etter at klokka har slått tolv? Det er ikke bare Askepott som føler seg som en fattigfrans når klokka er tolv om natta, da går prisene på McDonald's-maten opp.

På McDonalds på Grünerløkka i dag koster en Big Mac 68 kroner. Men kjøper du den på natta, koster den 80. Dette er 12 kroner, eller 18 prosent, dyrere.

Forskjellen er enda større om du kjøper en cheeseburger. Kjøper du den fem på tolv på kvelden, koster den 25 kroner. Fem over tolv koster den samme burgeren 47 kroner.

Dette er 22 kroner dyrere, noe som tilsvarer en prisøkning på 88 prosent.

Det samme gjelder for flere andre av kjedens burgere.

En dobbel Big Tasty Bacon koster 98 kroner før tolv, 140 kroner etter. En enkel koster 109 kroner før tolv, 124 kroner etter. En dobbel cheeseburger koster 49 kroner før tolv, 55 kroner etter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer