Krasjkurs i nettsalg

Har du planer om å tjene noen ekstra kroner på å selge løsøre på nett istedetfor å kaste det? Vi har snakket med ekspertene for å gi dere de aller beste tipsene om hvordan du får dine varer til å se aller mest attraktive ut på nett.

Publisert
Sist oppdatert

I skrivende stund er det 19.136 forskjellige smått&stort annonser på finn.no. Av dem ble 697 lagt inn i løpet av det siste døgnet. Vi teller et par tusen færre på Qxl.no, og skal vi regne med lokalaviser - for ikke å snakke om de internasjonale nettstedene som for eksempel giganten ebay.com, er vi fort langt over millionen av rubrikkannonser.

Gode nyheter for deg som vil kjøpe noe, men planlegger du å selge noe på Internett står du overfor en stor utfordring: Hvordan får du en potensiell kjøper til å klikke seg inn på, og kjøpe, akkurat ditt produkt??

Vi har snakket med ekspertene - på tekst, foto, og Internettsalg - for å gi deg et lite kræsjkurs i hvoran du kan få dine produkter til å skille seg ut på nett.

Bransjeeksperten

Her er rådene fra Tore André Godager, QXL.no gründer.

Adjektiver- Det er viktig å ha en beskrivende tittel, men bruk gjerne et adjektiv for å fremheve det du skal selge, sier Godager. - For eksempel: Skal du selge bilen din kan du godt skrive "Golf selges". Sjansen er imidlertid større for at du får solgt din brukte golf, blant de titalls andre som er til salgs om du skriver "Råflott Golf selges".

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer