Kravet fra Fylketditt.no er ikke en faktura

Selskapet som står bak tilbudet, mener det kommer tydelig frem at det ikke er snakk om et betalingskrav.

Kravet fra Fylketditt.no er ikke en faktura
Publisert
Sist oppdatert

Dinside har ved flere tilfeller omtalt tilbudene fra DinOpplysning.no, ettersom markedsføringen av tjenesten ligner mer på en faktura enn på et tilbud.

Half n Half Media, som står bak tjenesten DinOpplysning.no, er nå tilbake med nye tilbud i samme stil, og denne gang for produktet «Fylketditt.no».

Les også om «betalingskravet» fra Office Direct, som du heller ikke bør betale

Vil vekke oppmerksomhet

Trygg Handel har den siste tiden mottatt flere henvendelser om det som ved første øyekast ser ut som fakturaer fra Half n Half Media AS, men som derimot er tilbud om å betale 4.950 kroner for tjenesten Fylketditt.no.

Vi har spurt daglig leder i Half n Half media via mail, Thomas Hellenes, om hvorfor de velger å sende ut tilbud som ser ut som en faktura.

- Vi driver ikke med aktivt telefonsalg og ønsker å kompensere for dette med å sende ut tilbud som vekker oppmerksomhet i mylderet av reklame. Vår erfaring er at mange setter pris på å slippe så mye som mulig av telefonsalg, det forstyrrer mye i løpet av en arbeidsuke, skriver Hellenes.

- Har du forståelse for at utseendet på tilbudet kan forveksles med en faktura, som igjen kan føre til at folk betaler ved en feiltakelse?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.