Kreditkassen: Trofast eller utro?

Publisert

Vi så fram til å sammenlikne småbankenes tilbud med tilbudet fra vår eksisterende bank, Kreditkassen. Resultatet var vel som ventet. K-Bank sviktet ikke, men fikk kamp av kolleger lenger nord i kongeriket. Til tross for at Kreditkassen var den første av bankene til å heve renta etter at Norges Bank gjorde det, ble vi tilbudt en lånerente på 7,3 prosent. Det skyldes i hovedsak at vi er trofaste kunder.

- Som såkalte Pluss-kunder får dere 0,3 prosent lavere rente enn "vanlige" kunder. Kriteriene er blant annet at dere har lønns- og sparekonto hos oss, bruker nettbanken vår, har VISA-kort, er over 25 år, har fast inntekt og har et lån på over en million kroner i banken, forteller Tore Westhrin, informasjonssjef i Kreditkassen.

Hold banken oppdatert

Mange mener at bankenes totalkunde-programmer er mest egnet til å binde deg unødig til banken, og skape et feilaktig inntrykk av at du er en viktig kunde. Vi var oppmerksomme på problemstillingen, men var klare for å gå over til en mindre bank om nødvendig.

- Det skal jo lønne seg å være en trofast kunde hos oss. Men nye kunder har ofte den fordelen at de stiller med fersk takst eller verdivurdering på boligen, pluss oppdatert informasjon om lønns- og gjeldsforhold. Eksisterende kunder går ofte glipp av bedre betingelser fordi de ikke gir banken beskjed om høyere lønn eller økt verdi på boligen, forteller Westhrin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer