Kredittkjøpskalkulatoren

Regn ut hva den effektive renten blir når du kjøper noe på kreditt.

Kredittkjøpskalkulatoren
Publisert
Sist oppdatert

Kredittkjøpskalkulatoren

Forklaring på de forskjellige punktene i kalkulatoren finner du ved å klikke på spørsmålstegnene.

Resultatet ser du i bunnen av kalkulatoren.

   

Du må vite nominell rente eller månedsbeløp

Kalkulatoren regner ut effektiv rente når du oppgir enten nominell rente eller månedsbeløp. Angi hvilken av de to virkemåtene du vil benytte.

 kr

Hva koster varen kontant?

Hva er prisen på varen om du kjøpte kontant idag og bar den ut av butikken.

 kr

Hva betaler du for å slippe å betale nå?

De fleste slike avtaler omfatter et beløp på noen hundre kroner du betaler idag for å slippe å betale hele kjøpesummen nå. Beløpet kan betraktes som en forskuddsrente.

Kjøp nå, betal siden

Denne typen butikkfinansiering innebærer gjerne at du har en periode (ofte fire, seks eller ni måneder) der du ikke betaler noen ting. Hvor lang er denne perioden?

 kr

Hele eller en stor del av beløpet etter betalingsfri periode

Når den betalingsfrie perioden er over, kan du vanligvis enten betale hele det skyldige beløpet, betale noe av det og få resten på avbetaling eller ta hele beløpet på avbetaling. Før inn eventuelt engangsbeløp her.

 kr

Månedsbeløp om du ikke betaler alt når den betalingsfrie perioden er over

Har du tenkt å betale alt med en gang etter at den betalingsfrie perioden er over, setter du null her. Sett i motsatt fall inn det planlagte månedelige beløpet inkludert alle gebyrer.

Hvor lenge skal du betale ned?

Hvor mange måneder løper betalingene etter at den betalingsfrie perioden er over? Betaler du hele restbeløpet med en gang etter den betalingsfrie perioden, setter du betalingsperiodens lengde her til 0.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer