Kredittkort med rabatter

Noen kredittkort gir deg bonus når du bruker dem, men ikke alle lar deg bruke bonusen som du vil.

Heroinisten som ikke blir avhengig:  Om du er sikker på at du ikke kommer til å ligge inne med en permanent, negativ saldo på kortet, er det noen kredittkort aom har fordeler ut over rentefri kreditt i 40-50 dager.
Heroinisten som ikke blir avhengig: Om du er sikker på at du ikke kommer til å ligge inne med en permanent, negativ saldo på kortet, er det noen kredittkort aom har fordeler ut over rentefri kreditt i 40-50 dager. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har 43 milliarder kroner i gjeld på kredittkortene våre, enda de fleste av oss godt vet at kredittkort ikke skal brukes som forbrukslån. Til det er det alt for dyrt å ligge inne med negativ saldo (når du bruker av kreditten ut over de 40-50 dagene du har rentefri kreditt).

For deg med stålkontroll

For deg som vet du alltid betaler ned hele saldoen før rentene begynner å løpe, er det ikke så viktig hva renten er. I dagens oversikt har vi heller ikke tatt med hva det koster å ta ut kontanter med kortet (det kan være nokså dyrt). Her snakker vi om fordeler ved vanlig bruk av kortet til kjøp av varer og tjenester.

Ekte cashback

Alle brukersteder må betale Visa og MasterCard et brukerstedsgebyr på 1,5% - 2% av beløpet kortkundene bruker hos dem. En del av dette brukerstedsgebyret går til banken som har utstedt kortet. Noen banker har valgt å dele dette med kunden, som dermed får litt penger tilbake for alle kjøp han foretar.

Dette kalles i USA, hvor det begynte, for cashback. Et ekte cashback-kort bør gi bonus på alle kjøp du foretar, på alle brukersteder. Du bør også kunne bruke de opptjente bonuskronene akkurat som du vil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer