Krem, gelé og skum

Smør på - la virke i noen minutter - dusj vekk. Bruksanvisningen på de forskjellige hårfjerningskremene, geléene og skummet kan lett forveksles med Jif Universal.

Publisert
Sist oppdatert

Prinsippet er ihvertfall det samme. Du smører massen over området, venter så lenge som det er angitt på pakken, og så skraper/skyller/vasker du håret av. Disse metodene blir sjelden utført i salonger, men er beregnet på gjør-det-selv.

Håret blir etset vekk, men det er bare på overflaten det forsvinner, hårroten blir værende. Det vil imidlertid vare lenger enn barberingen, og håret vil føles mykere når det vokser ut, siden du unngår de skarpe stubbene. Du kan bruke kremen uansett hårlengde, så du trenger hverken spare hår - eller klippe det ned før du påfører produktet.

Om du bruker krem, gelé eller skum er ofte en smakssak, men har du sensitiv hud er det ofte ekstra milde produkter å få kjøpt. I tillegg er det lurt å se om produktet du velger er laget for et spesielt område på kroppen. Den sarte huden rundt bikinilinjen og under armene har spesielt godt av en mild variant.

Noen av produktene skal påføres med en aplikator (som følger med i esken) - andre skal fjernes med en. Og som hovedregel gjelder: Les bruksanvisningen nøye, da får du best resultat.

Dette er nok den hårfjerningsmetoden flest vil reagere på. Så her anbefaler vi spesielt å smøre produktet over et lite område for å sjekke om huden din tåler det, minst 48 timer før du planlegger å bruke det på større områder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer