Krem mot fett virker ikke

Det eneste du blir kvitt er pengene dine.

Publisert
Sist oppdatert

2,8 centimeter fett skal ifølge L'Oreal forsvinne om du bruker Perfectslim Night Contouring + Firming Body Gel. I produktomtalen står det følgende: Perfectslim inneholder "fat burners", effektive fett forbrennere, som omdanner fettsyrere til energi.

Estée Lauder hevder at 2,4 centimenter fett forsvinner etter fire ukers bruk av deres Slim Shaper. På nettsiden deres står det at produktet minimerer de synlige effektene av fanget væske. Produktet inneholder koffeinrike ekstrakter fra brasilianske guaranifrø og svart kinesisk te. Videre har produktet konjugert lino (Linoleic Acid), St. Pualswort ekstrakt og kraftfull biopeptider som hjelper huden å se myk ut.

Dette blir du feit av

Produktet er testet på 102 personer over fire uker, men Estée Lauder har ikke dokumentasjonen klar når DinSide henvender seg til selskapets kontor i København. Imidlertid utaler Estée Lauder at man ikke blir slankere av slike produkter.

- Man blir ikke slank av appelsinhudprodukter, man får en fast hud. Du blir kun slank av å spise en riktig diett og bevege deg, sier Marina Rosenborg, pressesjef i Estée Lauder til DinSide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer