Krem som fjerner tatovering

Et alternativ til kirurgi og laser?

- Bruk en krem oppå den andre for å aktivere den patentsøkte formelen som trenger gjennom huden, og angriper blekk i dermos, ifølge Tattoo-bort. Foto: www.tattoobort.com
- Bruk en krem oppå den andre for å aktivere den patentsøkte formelen som trenger gjennom huden, og angriper blekk i dermos, ifølge Tattoo-bort. Foto: www.tattoobort.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Fjern tatovering uten smerter og arr. Tattoo-bort...det opprinnelige tatoverings «fade away» systemet! Smertefrie resultater på få uker!

Dette står på nettsidene til Tattoobort.com, som selger en «unik» krem som skal få tatoveringer til å forsvinne gradvis i løpet av tre til ni måneder.

Ifølge Mattilsynet har rundt ti prosent av nordmenn en tatovering av et eller annet slag.Og stadig flere ønsker å fjerne tatoveringene sine, bekrefter daglig leder Elin Ovedal ved Rogaland Laserklinikk, ifølge Aftenposten.no. Fjerning av tatovering utgjør faktisk 35 prosent av alle behandlinger som blir gjennomført ved klinikken i Stavanger.

Men hva med denne kremen? Kan den virkelig fjerne tatoveringer? DinSide Helse har snakket med de som selger kremen i Norge, i tillegg til en hudlege og en plastisk kirurg.

Les mer: En av fem angrer på dette…

Ikke mulig, tror mange

Ronja Trollvika ved Tattoo Bort forklarer hva som skjer.

- Kremen inneholder ingredienser som bryter ned blekk. Det er mange som ikke tror at det lar seg gjøre. Men dette er jo ikke gjort over natten, men på sikt, forteller hun DinSide Helse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer