Get-kunder mistet TV-kanaler:

- Krev prisavslag

Et dårligere tilbud enn det du betaler for, kan være grunn til å be om et prisavslag til Get, mener Forbrukerrådet.

INGEN TVNORGE: Get-kunder mistet tirsdag denne uken tilgang på flere kanaler, deriblant TVNorge. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
INGEN TVNORGE: Get-kunder mistet tirsdag denne uken tilgang på flere kanaler, deriblant TVNorge. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

Tirsdag mistet en million TV-kunder blant annet kanalene TVNorge, Max, Fem og Eurosport, da det ble klart at Get og Discovery ikke ble enige om en ny distribusjonsavtale. Torsdag kunne Get fortelle at de var i nye forhandlinger med Discovery, ifølge E24, og kommunikasjonsdirektør Henning Lunde i Telia, uttalte at de håper på en rask løsning på kundene sine.

I mellomtiden kan du som kunde, som er misfornøyd med å ha mistet kanalene, be om prisavslag fra Get, råder Forbrukerrådet.

- Naturlig at Get betaler et prisavslag

Har du opplevd å miste kanalene som Get-kunde, og ønsker å si opp avtalen med selskapet, kan du det, ifølge jurist Caroline Skarderud.

- Get har mulighet til å endre abonnementsavtalen hvis en slik endringsadgang fremgår av avtalen. Hvis det er snakk om endringer du ikke ønsker å godta, vil du uansett kunne ha rett til å si opp avtalen fra endringen trer i kraft uten ekstra kostnad, sier Skarderud.

For kundene som nå står uten de nevnte kanalene, tilbyr Get 25 ekstra poeng som du blant annet kan gi tilgang til 25 andre TV-kanaler.

- Er dette godt nok for å dekke opp for kanalene som er borte, eller kan kundene kreve å betale mindre for de dagene de ikke har hele kanaltilbudet som de betaler for?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer