Krevde 80.000 kroner

Svensk nettsted "hater" Norge, men vil gjerne ha pengene våre.

HATER NORGE: Hater Norge, men det svenske nettstedet er i alle fall glad  i norske kroner. Artikkelen er for øvrig stjålet fra DinSide.
HATER NORGE: Hater Norge, men det svenske nettstedet er i alle fall glad i norske kroner. Artikkelen er for øvrig stjålet fra DinSide. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober fikk Anne Løvseth i Brevik Skysstasjon AS en telefon fra det svenske firmaet Allt om Affärer. Det var begynnelsen på et gigantkrav og mye papirarbeid for den lille bedriften.

- De påstod at tidligere styreleder i vårt selskap hadde bestilt en annonse på sidene deres. Vi var ikke interessert og ba om å avbestille, sier Løvseth til DinSide.

Men mens de snakket på telefonen, tikket det inn en faks som telefonselgeren forklarte at var et avbestillingsskjema.

- Dessverre var jeg dum nok til å skrive under på faksen. Jeg skrev under og sendte tilbake det jeg trodde var en avbestilling mens jeg hadde dem på tråden. Så fikk jeg beskjed om at alt var i orden, sier Løvseth.

HØR hvordan telefonselgere lurer deg

Krevde 80.000 kroner

Så for noen dager siden ringte Allt om Affärer tilbake til Løvseth og lurte på hvordan hun ville at annonsen skulle se ut.

- Jeg forstod ingenting og fant frem en kopi av faksen jeg sendte. Da så jeg at jeg har skrevet under på at jeg skulle betale 80.000 kroner for å ha logoen min på noe som antakelig er verdens mest ukjente nettside, sier Løvseth.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer