Krever svimlende sum for inngang

Skal du besøke den eksklusive restauranten, bør du være forberedt på å måtte punge ut.

DYR OPPLEVELSE: Den eksklusive restauranten åpner dørene om kort tid. Illustrasjonsbilde: Shutterstock / NTB
DYR OPPLEVELSE: Den eksklusive restauranten åpner dørene om kort tid. Illustrasjonsbilde: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Snikende detaljer og uovertruffen luksus - dette er det fristende tilbudet fra Sushi Namba, en eksklusiv restaurant som snart åpner dørene i den amerikanske delstaten Florida.

Men har du planer om å besøke restauranten, bør du også forberede deg på å tømme lommeboka, for denne kulinariske opplevelsen vil koste deg dyrt.

Få levert kvalitetsvarer på døra med Amoi (annonselenke)

Svimlende sum

Bloomberg melder om brødrene Samuel og Jose Tcherassi, som står bak den ambisiøse satsingen.

Inspirert av suksessen til søsterrestauranten i Tokyo, som regnes som den femte beste i storbyen, har de skapt Sushi Namba som kun er tilgjengelig for medlemmer.

Nå lurer du kanskje på hva det faktisk koster å være en del av denne eksklusive opplevelsen. Hold deg fast - hele 10 000 amerikanske dollar eller i overkant av 100 000 norske kroner, for et medlemskap.

Men det stopper ikke der, skriver den danske avisa B.T., som også har omtalt saken.

Så mye koster et måltid

Når du endelig får tilgang til den eksklusive kulinariske mekkaen, må du også bla opp mellom 400 og 500 amerikanske dollar, eller i overkant av 4000 og 5000 norske kroner for hvert måltid.

Brødrene Tcherassi har klare planer, skriver den amerikanske avisa. De ønsker å ha kun 300 medlemmer totalt, og sier at de kommer til å stenge dørene for nye medlemmer når den eksklusive klubben er full.

Men hva får man egentlig for denne svimlende prisen? Sushi Namba vil være en del av et stort område som inkluderer en eksklusiv drinkbar og en jazzlounge - begge tilgjengelige kun for medlemmer.