Kult, kulere... MotHer?

Netcom lanserer innholdstjenesten "MotHer" for sine telefonkunder - primært de unge hvis vi skal dømme etter navnet på tjenesten. Å gå inn på tjenesten er gratis, mens bruken koster.

Publisert

Nå kan alle Netcom-kunder få gratis adgang til tjenesten MotHer. Her finner du et knippe tjenester som kan benyttes opp mot mobiltelefonen.

Du får en kalenderfunksjon med planleggings- og varslingsmuligheter, egen e-postadresse med varsling til mobil (fornavn.etternavn@netcom.no), informasjon om hva du har ringt for og hvor mye du har på kontantkortet til enhver tid, systemer der du kan lage egne ringetoner (kan foreløpig kun brukes på Nokia-telefoner) og egne symboler som kan sendes i SMS-meldinger samt mulighet til å lage din egen adresse- og telefonliste. Du får også tilgang til en egen opplysningstjeneste som kan gi deg informasjon om alle Netcomnummer. Fra sidene kan du selvfølgelig sende SMS-meldinger til en eller flere mottakere (for eksempel til grupper du har definert på forhånd), og bestille tilleggstjenester til mobiltelefonen.

I tillegg til disse tjenestene presenterer Netcom et nytt magasin - MotHer Magazine - med artikler som for eksempel handler om skateboard, rollerblades og utesteder i Barcelona. Et magasin med innhold direkte rettet mot ungdomssegmentet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.