Kult på kjøkkenet

Skal det være noe til kjøkkenet, må det være kult....

Publisert
Sist oppdatert

Blender: Den ultimative drinkemikser. Vi vil ha jordbærdrinker og grønne drinker med paraplyer. Isen knuses bare hvis du kjøper blenderen med glassbeholder. Kan også brukes til sunne supper. Priser mellom 700 og 2.000 kroner.

Fonduegryte: Kos til hele familien og alle gjestene. Med en fonduegryte er det enkelt å lage god mat, og du trenger derfor ikke å stå i kjøkkenet hele dagen. Priser mellom 400 og 1.300 kroner.

Raclette: Grill, steking og oppvarming i en og samme maskin. Like gjestevennlig som fonduegryten. Koster bare 350-500 kroner.

Vin-/vannkaraffel: Vann- og vinkarafflene i Rosendals Grand Cru-merke liker vi. Hver av dem koster i overkanten av 200 kroner.

Global-kniver: Grønnsaker og kjøtt skal hakkes, på en verdig måte. Det er ikke hva som helst som bør ligge i de fine hendene våre. Globalkniver er funksjonelle og fine, og koster mellom 400 og 1.500 kroner.

Georg Jensen: Bar-settet er kult. Her får du fire dingser til å åpne og ordne vinen. Veldig fin å ha stående fremme også. Om lag 800-1.000 kroner for hele settet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer