Kundene raser etter Platekompaniet-salg

Hadde knallsalg på spill, men manglet spillene.

GIGANT: Platekompaniet har i stor grad tatt over film-, musikk- og spillsalget i Norge. Nettsalget de hadde sist helg har ifølge kundene skremt dem bort fra butikken.  Foto: DINSIDE.NO
GIGANT: Platekompaniet har i stor grad tatt over film-, musikk- og spillsalget i Norge. Nettsalget de hadde sist helg har ifølge kundene skremt dem bort fra butikken. Foto: DINSIDE.NO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Vi rydder på lageret!» fortalte Platekompaniet.no før helga, og hadde store rabatter på blant annet videospill.

«Jeg er én av gamerne som benyttet meg av Platekompaniets forlokkende tilbud, noe jeg i ettertid føler meg litt lurt av» skriver Jan Olav Hegvik på Spillmuseet.no.

Den ivrige samleren Dinside har snakket med bestilte i alt ti spill. Men uka etter kom det e-post fra nettbutikken: «Vi er dessverre tomme for varen». Det ene spillet ville derfor ikke bli levert.

Så kom det enda en e-post, med enda en kansellering. Så enda en. Og enda en. Til slutt ble alle bestillingene hans kansellert, og ikke ett eneste av de ti spillene kunne leveres.

«Det er mange gamere som nå sitter skuffet igjen» skriver Hegvik, og det har han helt rett i.

Bloggere raste etter Nelly.com-tilbud – Fotballfrue-koden fungerte ikke

Lagerstatus stemte ikke

Blant annet på Platekompaniets Facebook-sider og forum som Retro1.no renner nå klagene inn fra kunder som ikke får varene de bestilte.

- Hva har skjedd?

- På denne type salg vil vi ikke kunne fortsette å tilby samme pris når varen går tom. Grunnet teknisk svikt ble dessverre ikke lagertallene oppdatert i løpet av helga, og dermed oversolgte vi varene, forteller nettbutikk-sjef Monica Sand i Platekompaniet til Dinside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer