Kundene raser mot Amentio Datakjeden

Venter i ukevis på varer som skulle komme i løpet av noen dager.

OPPGITT: Jann Martin Mathisen er en av mange som opplever at varen hans ikke kommer som planlagt fra Amentio Datakjeden.  Foto: Privat
OPPGITT: Jann Martin Mathisen er en av mange som opplever at varen hans ikke kommer som planlagt fra Amentio Datakjeden. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er helt håpløst, sukker Jann Martin Mathisen fra Tiller.

8. februar bestilte han en nettverksadapter fra nettbutikken Amentio Datakjeden. Han fikk beskjed om at leveransen ville ta toppen fire virkedager. 16. februar bestilte han en pc, også denne skulle komme i løpet av et par dager.

Nå, nesten fem uker senere, sitter han fortsatt og venter. Ingenting har kommet.

- Det virker som de rett og slett gir F. De gidder jo ikke svare meg en gang, sier Mathisen til DinSide.

Han har flere ganger forsøkt å spørre Amentio om hva som foregår, men kun mottatt ett svar:

"Ser dessverre at det er forsinkelser på begge deres ordrer, dette grunnet litt tull med innkjøpet som ble gjort opp mot leverandør på fjernlager."

Oppgitt kunde

- Det er helt utrolig at de kan drive på slikt. Jeg hadde aldri i verden bestilt noe fra dem om jeg hadde visst at det skulle ta så lang tid, fortviler Mathisen.

Fått en ødelagt pakke fra nettbutikken? Da kan du kreve erstatning! Han er langt fra alene. Bare den siste uken har DinSide blitt kontaktet av flere ulike Amentio-kunder, som alle har det samme problemet: Varene kommer ikke, selv om det står de er på lager. I noen tilfeller har kunden fått beskjed om at varen ikke lenger finnes i butikken. Eposter vi har fått tilgang på viser svar som:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.