Kunder får rekordstort kjøpeutbytte

Coop har aldri før utbetalt så mye i kjøpeutbytte som nå.

COOP-UTBYTTE: Coop utbetaler i disse dager rekordstort kjøpeutbytte til sine kunder. Du kan sjekke din saldo for året i appen fra 10. februar. Foto: Kristin Sørdal
COOP-UTBYTTE: Coop utbetaler i disse dager rekordstort kjøpeutbytte til sine kunder. Du kan sjekke din saldo for året i appen fra 10. februar. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Coop melder om rekordstort kjøpeutbytte som i disse dager er på vei til medlemmene.

- Fordelene for de nær 1,9 millioner medeierne i Coop beløp seg til 2,4 milliarder kroner i 2020, hvorav rekordhøye 1,3 milliarder kroner utbetales som kjøpeutbytte i disse dager, sier konsernsjef Geir Inge Stokke i Coop Norge.

Unge, nye medlemmer

Dette er altså rekord, og henger også sammen med at samvirkelaget har fått mange nye medlemmer i 2020:

Antallet medeiere i samvirkelagene økte med over 120.000 i løpet av fjoråret til nesten 1,9 millioner. Ifølge Coop, har de fått spesielt mange yngre kunder: 38 prosent av de nye medeierne i 2020 er under 30 år og 60 prosent er under 40 år.

Coop melder at en samlet medlemsutbytte på 2,4 milliarder kroner er en økning på nærmere 300 millioner kroner fra 2019.

- Medeierne er våre beste og mest lojale kunder, som hver og en har bidratt til at vi nå utbetaler et rekordstort kjøpeutbytte for 2020. I tillegg har vi aldri hatt et høyere beløp på samlet besparelse fra kupongrabatter, verdier fra medlemskupp og andre medlemsfordeler, sier Stokke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer