Kunne sluppet unna med halve regningen

Lurer du på hvorfor mobilregningen er så høy?

SENDER FORTSATT REGNING: Boomi kjørte store kampanjer i Se og Hør i blant annet 2006. Selv om tjenesten nå har skiftet navn, er det fortsatt folk som betaler hver måned.
SENDER FORTSATT REGNING: Boomi kjørte store kampanjer i Se og Hør i blant annet 2006. Selv om tjenesten nå har skiftet navn, er det fortsatt folk som betaler hver måned. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det lønner seg å sjekke grundig gjennom alle regninger før du betaler. Dette gjelder selvfølgelig også mobilregninger. Beklageligvis er det enkelte som får seg en ubehagelig opplevelse når de ser hva de egentlig betaler hver måned.

Har du for eksempel bestilt et bilde eller en ringetone til mobilen din for flere år siden, er sjansene store for at du har knyttet deg til et abonnement som du betaler for hver måned.

TIPS: Slik stopper du uønsket SMS

- Utgjorde halvparten av regninga

På forskjellige nettfora forteller flere mobilkunder at de har betalt store summer for slike tjenester, som de ikke en gang visste at de hadde. For eksempel skriver en forbannet mobilbruker følgende:

- Har hatt veldig høye telefonregninger det siste året, men skjønte først i dag hva som har kostet meg så mye. Fikk mobilregning der "sms-tjenester" utgjorde halvparten av regninga.

DinSide har tidligere skrevet om personer som har endt opp med å betale hundrevis av kroner for uønsket reklame sendt fra bedrifter som tilbyr mobile innholdstjenester.

Få tilbakebetalt pengene

Tjenesten Boomi har tidligere vært en stor aktør innen mobile innholdstjenester. For noen år siden hadde den Aspiro-eide tjenesten store reklamekampanjer for eksempel i bladet Se og Hør, der de lokket med blant annet musikk og ringetoner til mobilen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer