Kutt bilforsikringen med minst 1500 kroner!

Det kan være en kattepine uten like å finne det beste forsikringstilbudet. Hvis du ikke orker å finne fram i forsikringsjungelen på egen hånd, kan du la andre gjøre jobben for deg.

Publisert

Med sine nesten 140.000 betalende medlemmer har OBOS en sterk forhandlingsposisjon når de sonderer markedet på jakt etter tilbud til sine medlemmer. Det kan du dra nytte av, for nå har OBOS inngått en avtale om billig bilforsikring for sine medlemmer hos Trygg Hansa.

Medlemsskap i ulike organisasjoner kan altså være gull verdt for deg og mulighetene er mange. Men du må selv passe på at du utnytter tilbudene. Informasjonssjefen i OBOS, Åge Pettersen, forteller om stor respons fra interesserte medlemmer, og tror at tilbudet vil bli en stor suksess.

Forsikringen

Det beste med forsikringsavtalen er at den er enkel å forstå. Forsikringspremien regnes ut i fra nybilprisen, og er derfor uavhengig av kjønn, alder og bosted. Med denne forsikringen blir du altså ikke straffet fordi du bor på Romsås, er ung og nylig har hatt et lite uhell. Forsikringen har fri kjørelengde og gir ikke bonustap ved skade. Egenandelen ved skade er 3.500 kroner.

Hvis du har en Toyota Corolla eller en Mazda 323 vil ansvars- og kaskoforsikring koste deg 2.000 kroner i året. Har du derimot en Ford Mondeo eller en Audi A4 1,6 til en verdi av 249.900 vil forsikringen koste rundt 2.950 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer