Kutt frisørregningen med 300 kroner

Lurer du på om frisøren din har hendene sine andre steder enn i håret ditt? Kanskje i lommeboka di? Prisforskjeller hersker i Norge. DinSide har sett på dem.

Publisert

De fleste av oss må med jevne mellomrom gå til frisøren. Noen elsker det, andre hater det. Sverger du til fasjonable frisørsalonger? Husk en fet lommebok.

I store norske byer kan du velge mellom de dyre og de meget dyre frisørtjenestene.

Bor du i sentrale strøk i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger eller Kristiansand? Sjekk gjennomsnittsprisene på frisørtjenester for damer og herrer ved klikke på linken til høyre.

Hva koster det i Oslo?

Prisene på frisørtjenester varierer mye fra salong til salong. Vi har sjekket prisen hos 30 ulike frisører på både øst- og vestkanten i Oslo. Den billigste dameklippen (inkl. vask og føn) vi har funnet koster 250 kroner, og den dyreste 500 kroner. Ved å gå fra det dyreste til det billigste alternativ kan du altså spare 50 prosent. Den billigste herreklippen koster 160 kroner, og den dyreste 480 kroner. Velger du bort det dyreste alternativ til fordel for det billigste sparer du dermed 67 prosent.

Kvaliteten har vi ikke sjekket, likevel er det vel mer sannsynlig at trend og smartness har mye å si?

Prisene i Oslo øst

Prisene på dameklipp ligger i gjennomsnitt på 350 kroner. Herrene slipper mye billigere, de betaler nemlig i gjennomsnitt 205 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer