Kutt hverdagssyndene - spar tusener

Er du konstant blakk, men aner ikke hvor pengene tar veien? Da er du sikkert en økonomisk hverdagssynder. Sjekk ut våre ti enkle tips til hvordan du kan få tykkere lommebok uten å endre livet.

Publisert

Du har kanskje skiftet strømleverandør, flyttet boliglånet og byttet lønnskonto for å få bedre økonomi. Og det er vel og bra. Det er mye å spare på langsiktig tenkning.

Føler du likevel at pengene renner ut? Kanskje er du ikke så fornuftig når det kommer til de kortsiktige vurderingene? Da er du nok en oss hverdagssyndere. Her får du ti tips til hvordan du kan bedre økonomien uten at livet trenger å bli kjedelig.

1. Unngå mobilsnakk

Alle vet at det er dyrere å snakke i mobiltelefon enn i fasttelefon. Selvsagt kan du ikke slutte å ringe folk på mobiltelefon, men du trenger kanskje ikke ta de lengste og dypeste samtalene via mobiltelefon. Særlig ikke hvis du selv har fasttelefon, og den du ringer til har fasttelefon. Velg den stasjonære telefonen, selv om det krever at du må reise deg fra senga eller sofaen.

Har du venner som kun har mobiltelefon, bør du så snart som råd overbevise dem om at dette er dårlig gjort mot deg og andre som må ringe dem.

Tror du kontantkort er løsningen for å krympe mobilregninga? Da tar du høyst sannsynlig feil. Det er rådyrt å ringe med kontantkort. De eneste fordelene er at du ikke må betale abonnementsavgift, og at du betaler regninga før du ringer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer