Kutt ringeprisen til og fra utlandet

Det er ingenting som er så irriterende som å betale blodpenger for å ringe og motta samtaler når du er i utlandet. EKKO gir deg mulighet til å spare opp mot 70 prosent. Spørsmålet er - orker du å endre gamle vaner?

Publisert
Sist oppdatert

De fleste nordmenn har fått med seg at det å bruke hotelltelefonen er det dyreste alternativet når du er på ferie i utlandet. Resultatet er at vi i stedet bruker mobilen.

Men også her bør du sørge for å gjøre samtalene så korte som mulig. For som mange smertelig har erfart: Mobilregningen løper fort løpsk når du er på reisefot. Eksempler: Å ringe fra Frankrike eller Spania og til Norge koster deg kjapt 8 kroner i minuttet om du har et Telenor Privat abonnement. Har du reist helt til Malaysia er prisen på hele 16,99 per minutt

Gunstige alternativer

For å kutte regningen har mange derfor begynt å kjøpe utenlandske telefonkort når de skal ringe hjem. Tjenesten til EKKO skiller seg likevel fra konkurrentene. De gir deg nemlig et virtuelt telefonkort – som aktiveres via din egen mobil. Bruker du Ekkos tjeneste, vil det for eksempel ikke koste deg mer enn 1,78 per minutt å ringe fra Malaysia til Norge, det er nesten 10 ganger billigere enn via Telenor.

Hvem kan bruke tjenesten?

- Per i dag kan nesten alle bruke oss, sier Christian Sommerfelt. Den eneste betingelsen er at du har en norsk mobiltelefon og at du har opprettet en mobilkonto hos Contopronto. Det spiller heller ingen rolle om du har et abonnement eller om du bruker kontantkort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer