Kutt strømregningen din

De siste årene har kraftforbruket her i landet satt nye rekorder. Flere husholdninger benytter kun strøm til oppvarming, med det resultatet at forbruket av kraft i Norge er mye høyere enn i land vi kan sammenligne oss med. Da er det godt å vite at du høyst sannsynligvis kan krympe strømregningen din ved hjelp av vår strømkalkulator.

Publisert

Tidligere var det umulig å bytte strømleverandør. Vi satt der på hver vår haug og kikket misunnelig på folk i nabokommunen som betalte halve prisen av det vi gjorde. Men så ble det endelig mulig å bytte. Og det hørtes vel og bra ut. Men da oppdaget vi at det ikke var så enkelt. Ett selskap skal ha nettleie, et annet skal ha penger for den strømmen du bruker, noen tilbyr lange kontrakter, noen krever fastbeløp og andre reklamerer med ekstra ren strøm. Men hvordan fungerer nå strømmarkedet egentlig, og hvem har den billigste strømmen?

Store forskjeller

Går du inn på vår strømprisliste ser du fort at det er penger å spare på å benytte billigste strømleverandør. Fra billigste til dyreste leverandør er prisforskjellen hele 11,60 øre for hver eneste kWh.

Det er store forskjeller i pris, men la ikke e-verkene lure deg til å tro at det er store forskjeller i andre forhold. Noen e-verk prøver å reklamere med at deres energi er bedre enn andres. Reklameguruen Ingebrikt Steen Jensen skal gjøre Oslo Energi til en merkevare med sterk miljøprofil, proklameres det i siste utgave av Zenith, et faktamagasin for næringslivet utgitt av Oslo Energi Enøk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer