Kutt strømregningen i høst

Ikke velg feil avtale hos riktig leverandør.

Publisert
Sist oppdatert

Tall fra SSB viser at prisene for strøm i andre kvartal har økt opp mot 33 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Samtidig melder Norges vassdrags- og energidirektorat om en energireserve under normalen.

– Lavere tilsig fra snøsmelting enn normalt har blitt etterfulgt av en nedbørsfattig sommer. Dette har medvirket til at vi går inn i fjerde kvartal med en magasinfylling som er 10,4 prosent under normalen, opplyser vassdrags- og energidirektør Per Sanderud i en pressemelding.

Bytt bank: Spar en halv million kroner

Halvparten vil bytte

En undersøkelse utført av Norstat på vegne av strømleverandøren Telinet avslører at hver andre norske strømbruker vurderer å bytte strømleverandør. Når vinterværet drar opp strømbruken er det mer å spare på å sjekke strømavtalen, ikke minst for barnefamilier som gjerne bruker mye vaskemaskin og tørketrommel.

Beregninger utført av NVE viser at nordmenn kan spare 570 millioner på å bytte til en rimeligere leverandør. Det er med andre ord ikke noe å vente på:

Finn billigste avtale med DinSides strømkalkulator allerede i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer