Priskrig påske 2021

- Kutter prisen på påskevarer

Dagligvarekjedene sier de allerede har satt ned prisen på påskevarer - og vi har sjekket prisene. Og du bør være spesielt oppmerksom på flerpack-prisene.

HVOR ER PÅSKEVARENE BILLIGST? Dagligvarekjedene sier de allerede har satt ned prisene på påskevarer - men hvor er det egentlig billigst? Vi har sjekket prisene på endel typiske påskevarer hos Kiwi, Rema 1000 og Extra. Det er på flerpack-varer det er størst prisforskjell. Foto: Kristin Sørdal
HVOR ER PÅSKEVARENE BILLIGST? Dagligvarekjedene sier de allerede har satt ned prisene på påskevarer - men hvor er det egentlig billigst? Vi har sjekket prisene på endel typiske påskevarer hos Kiwi, Rema 1000 og Extra. Det er på flerpack-varer det er størst prisforskjell. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

Påsken 2021 er i anmarsj - og selv om smitteutviklingen for covid-19 har ført til svært strenge smitteverntiltak og nedstengning mange steder, er matbutikkene av de som får holde åpent.

Og der er påskepriskrigen allerede i gang.

«Priskrig» påsken 2021

Dagligvarekjedene er i konstant krig mot hverandre når det kommer til pris - og spesielt inn mot viktige sesonger som jul og påske er det «tradisjon» for priskrig.

Så også påsken 2021.

To uker før påsken «ringes inn», har dagligvarekjedene startet med å sette ned prisene på typiske påskevarer. Og som alltid for lavpriskjedene, er det ofte slik at når én kjede setter ned prisen på en vare så følger de andre raskt etter.

Grillpølser, ketsjup, lam, Solo, Kvikk Lunsj og egg.

Dette er kanskje noe av det som står på handlelista til mange nordmenn inn mot påsken 2021. Dette er også blant de produktene som kjedene sier de har kuttet prisene på, inn mot påsken.

Nedenfor kan du se prisene på noen av de klassiske «påskevarene», inkludert mange av varene som av noen kjedene har utpekt som «priskrigvarer».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer